Sverige = Världssjukhuset?

Läste förstasidan på Jönköpings Posten idag, förstasidan dvs mest relevanta nyheten. Och den va att en man som inte fått uppehållstillstånd ska skickas tillbaka till sitt hemland. Ja vet inte om detta är nån sensation, antar att det händer ganska ofta att folk får åka hem liksom. Men nu är det så att han är sjuk, ja han kommer få det jättejobbigt i sitt hemland. Så då borde han ju få stanna här, o producera noll till landet o kräva massa dyr sjukvård. För Sverige råkar visst vara något världssjukhus. Bara man inte e helt frisk så borde man tydligen få stanna så vi har nån o ta hand om, tydligen så har dom missat alla vårdköer på svenska befolkningen.

Hur långt ska det gå?!

Seventh Day Slumber - Oceans From The Rain

And I'm amazed by You,
Cause You're never far away.
And all that I've been through,
Your love has never changed.

You make oceans from the rain,
Breathing life into this place,
And I will drown inside Your love,
Until I see Your perfect face.

And nothing I've aquired means anything at all,
Cause You're everything I needed.
You're so much more than I deserve.


Slutet och Början..

Ett slut på en sak, öppnar för början på nästa sak.
Hela livet går bara runt i en cirkel med massa slut och massa starter.
Hur går det ihop egentligen?!


I don't know

I don't know where
I don't know how
But I only know
That one day
We'll be together again 

And I don't know where
I don't know how
But I only know
That one day
We'll be together again 


Vet inte vad...

Vet inte vad jag ska skriva ens, det är så mkt tankar som snurrar omkring. Hoppas snart kunna sätta ner foten och få perspektiv på vad som händer, för nu har jag nästan ingen aning..

Sorgligt..

Just nu känns mycket väldigt sorglit. Är så att jag känner en person, alltså EN enda människa från Australien, Grant.
Bränderna skördar liv, sådär några hundra av befolkningen som är typ 21,5 miljoner.
Det som då har hänt är att hela Grants familj har omkommit i bränderna, mamma, pappa och bror. Det är så sjukt tragiskt och sorgligt. Jag känner så med honom, tycker så synd om honom, saknar verkligen ord.

Tragiska öden.

Luke Jacobs and Nathan Charles were popular fun-loving country boys.
They died alongside Jacobs' parents when a fire swept through Jacobs' Koornalla home

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,,25037368-5013122,00.html

Tipsprommenad och Sälen..

I söndags gick jag tipsprommenad, lite lättare frågor än på Mariebo, men still, inte lätt direkt,. Skiljefrågan va att man skulle gissa hur mycket pengar det va i en påse med blandade mynt. Men tanke på att jag e så grym o gissar så bra så slutade det med att jag kunde läsa mitt namn i lokala tidningen i måndags :) Vann en lott, som det tyvärr inte va någon vinst på, men ändå :)

I morgon bitt åker jag till Sälen :) Första gången man ska på skidsemester, men. Pga min fot som inte ´har blivit bra sen operationen, men ändå skönt o komma iväg lite. Något ska man väl kunna roasig med.

Våld mot kvinnor..

Har precis kollat på beck filmen som visades på tv idag, jag är så himla arg! Hur är människor skapta egentligen, hur kan vissa bara bete sig hur som helst mot någon annan.

I denna filmen va det 2 olika kvinnor som blev misshandlade av sina män/pojkvän, och då självklart försvarar deras beteende.


Kvinna: Kom inte och kalla honom(hennes man) för kvinnomissandlare.

Bror till kvinnan/polis: Du är kvinna och han har misshandlat dig!


Visst det va en film, men det är ju inte direkt någon fantasy film, det är ju såhär det är i många familjer, helt jävla sjukt!


Inte lätt att gå därifrån, vill inte splittra familjen, ja man ska ju alltid ha ngt att skylla på. Men hur mår ett barn som lever i en sån familj då, barn e ju det smartaste vi har här på jorden!

Det finns så mycket mer, kom även att tänka på sexuella övergrepp, våldtäckter mm. Så mycket vanligare än man tror, det berör så hårt och det sätter sådana spår. Har män nåt sjukt behov av att kunna kontrollera människan den påstå sig älska. Vilken sjuk jävla värld vi lever i!


RSS 2.0