Våren är på ingång...

Så vad har hänt sedan sist. Jo jag har äntligen börjat sätta upp mål igen vilket känns helt underbart!
Att ha saker att sträva mot, att se fram emot och att slutligen uppnå gör att jag känner mig tillbaka på banan igen.
 
Haft en mindre bra vecka på jobbet. Brukar alltid se fram emot en ny vecka och jag känner aldrig att det är direkt motigt att gå till jobbet, förutom denna veckan. Ingenting har känts bra, har bara önskat ligga kvar under täcket och sova sova sova. Hoppas på en vändning nu!
 
Har även insett att om man inte tycker om att städa ska man inte ha pälsdjur, fy fan vad äckligt det är med päls som tränger in i sängkläder, soffor, mattor mm. Blä!
 
Helgen har varit händelserik. Gårdagen har inte riktigt landat än, men det kommer. Stora frågan är hur jag kommer att ta det och reagera när det väl händer. Kyla är min gissning, man börjar ju känna sig själv efter 26 år.
 
Tillbringar några timmar igår i hälsans tecken. Var release event på NW i stan med massa pass och föreläsningar. Blev en löptur i stadsparken och två föreläsningar efter det. Den ena handlade om maximal prestation och återhämtning och den andra "Goaldigger" om målsättning och att uppnå mål. Väldigt bra föreläsare var det! Kanske inte helt nya ämnen för mig men tror att många skulle behöva höra budskapen och få sig en tankeställare.
 
Aja, nog om det! Har en spännande fredag att se fram emot. Blir Q1-event på jobbet. Börjar bli på tapeten att skaffa kvällens accessoar, en  hatt.
 
- Love C

RSS 2.0