Mammas mat..

Jag älskar inte bara restaurangmat, jag älskar mammas plankstek. Så supergott det bara kan bli. väldigt nära maximal mun-massage. Nu ska jag ta o plugga lite rolig kurs, dvs Bildbehandling. Helt sjukt att man får liksom studiebidrag för att lära sig lite photoshop. Inte alltid man förstår varför saker är som dom är. Men i detta fallet bara tafcka ochta emot :)

Lodissitnning...

Igår va vi lodisar hela högen, så sjukt roligt när folk är uppklädda i sopsäckar, så sött bara. Blev en toppenkväll :)

Idag va det ännu ett seminarium, hur meningslös kan skolan egenligen va?!

Klippning o massa slingor blev det idag, sååå skönt, älskar saker som dämpar höstdepp, mer sånt åt mig :)

Jag älskar restaurangmat...

Positiv dag idag, kommer på så mkt saker som jag verkligen uppskattar.. Ja som rosor jag skrev om innan och nu kom jag på att jag älskar ute mat. E så tråkigt o alltid äta det man själv lagar, alltid samma taste.. Men då finns det ju folk som jobbar med att laga mat åt andra, jag uppskattar det så himla mycket..

Jag älskar rosor...

Jag tror alrdig man kan ha för mycket rosor i ett rum, en trädgård eller var som. Min spegel skulle va så tråkig om inte alla mina älskade rosor hängde på den. Mer rosor åt alla, jag mår så bra då.!

Kvalitetsdag gärnet..

Började dagen med frukost (hann tom med det), introduktionsföreläsning i skolan. Lunch. Möte på banken. Kvalitetstid med Hanna och Tyra, blev en runda på ÖB och rundvandring i vännens nya hus. Liten sväng på A6 med Pills, känns nice att vi hittat tillbaka mer o mer. Blev sen en runda till måndagscaps o sen hem för att göra arbetet till seminariet i morgon, sitter med det just nu, Robin Hood, ja hur töntig kan högskolan egentligen bli?!


Fick en konstig känsla innan, en känsla av saknad jag inte kännt av på länge nu, kände ett behov av att jag måste upp till dig, tända ett ljus. Ska ta mig tid att göra det i helgen nu som kommer, det är alltid så fint just då, så många som aldrig glömmer. Alltid älskad, alltid saknad.


På onsdag blir det fest med utklädsel tema lodis, hur ser man ut då? tips nån?

Ska inte skriva mer här nu, ska skriva skolarbete nu. Good Luck

Case seminar...

Nytt moment på schemat. Inte nog med att man ska ha projekt o gå på föreläsningar. Man ska nu även gå på seminarium också. Lite poäng för o va där, o lite om man lämar in en uppgift på varje seminarium. Kommer bli mycket tid i skolan framöver. Känner att jag fått lite mer inspiration, kanske för att jag omger mig mer och mer med folk som faktiskt pluggar, deras inspiration smittar nog av sig lite känns det som. 5 timmar i skolan en söndag hade förra läsåret inte ens varit ett alternativ. Men känndes helt okej att sitta där idag.

Imorgon jag och min parter/sambo inbjudna till banken på ekonomisk rådgivning. Tack, men inte lätt att ta med nån som inte existerar, skulle kunna va komiskt o ta med min bror isf, men han fattar ju ändå inget så skippar nog det =)

Tröttheten smyger sig på, kanske blir rekord och somna tidigt idag nu när man fått ställa om klockan lite, man kan ju hoppas.

Hur ska man tolka och tänka..

Va kul o jobba igår ändå. Alla va snälla och gillade maten, känns alltid bra. Sitter i skolan nu och ska skriva labb skit. Tråkigt som fan e det. Borde verkligen ta lite tag o försöka fatta lite mer. Skit förkylning som verkar komma krypande, usch vill inte alls bli sjuk nu.

Mycket snack men inget som händer kommer aldrig bli en del i mitt liv. Säger man någor ska man stå för det. Det finns få saker man förlorar på, en vänskap är sällan något negativt.
 
Ett förhållande mellan en tjej och en kille tar slut. Bara för att det inte funkade för dom 2 kan ju vilken annan tjej vara "den rätta" för killen. Och tvärt om. Eller e det inte så??

East End...

Ja, 47 personer bokat kl 12. Kul med lite o göra, sen att det kom typ 15 bord till och massa avhämtning vad inte riktigt palnerat. Rasten nu har sällan känts så behövlig. Fick iaf mat på bordet när jag kom hem , mycket uppskattat va det. Snart dax att fixa mig iordning och ner o jobba igen, sällan 2 timmar går så fort. Hoppas det blir lite lugnare ikväll :)

Tentafest..

Igår gjorde jag perodens sista tenta, kändes grymt bra. Blev jobb på kvällen men fick sluta tidigare. Så svirade om och drog in till stan och träffade massa vänner från skolan. Mycker trevligt va det, blev sen en helkväll på sliver. Nu vet jag verkligen hur det ser ut där inne, 1 cider o en drink va helt perfekt, men nu e det dax för jobb igen, väntar 47 gäster kl 12 när vi öppnar.. Känns som några timmar kan flyga iväg ganska fort iaf.. Städningen har jag löst med massa ny musik på mp3n.

Livet...

"Livet är en sexuellt överförbar sjukdom som leder till döden!"

Förvånande..

Blir själv förvånad av hur kul jag börjat tycka att statistiken är, helt logisk, följer bara regler, passar som handen i hansken.

Har många gånger önskat att man kunde höra andras tankar, men inser mer och mer hur skrämmande det skulle vara. Så har bestämt mig för att omge mig med vänner som ofta spontant säger vad dom tycker. Det e ju nästan som att höra tankarna, eller ja, dom berättar ju tankarna så det e väl så.

En tanke går snabbt att ändra, men det förutbestämda går aldrig förändra.

Jag trodde jag fann, men det försvann...

Jag tror att jag få gånger funnit, men dessa gånger det även försvunnit.
Hur ska jag våga hoppas och tro, det har inte passerat utan att bero.
Men att fortfarande bakåt leta, kommer bara fortsätta mitt sinne att reta.
Att våga släppa taget och satsa, ger driekt känslan av att inte där platsa.
Aldrig igen en känsla av fängelse, det va alltid för mycket anklagelse.
Du svin förstörde min kropp, innan det fanns det mycket hopp.
Hur kan man nu vidare gå, kommer det finnas någon som kan förstå.
Det går aldrig med ord beskriva, du är en egositisk manlig jävla diva.
Du förnedrade så otroligt hårt, du gjorde så att allt i livet blev skitsvårt.
Slutligen kommer skadan repareras, det du gjorde ska aldrig accepteras.
Med ett hat i mig som bara stärks, kan inte längre dölja utan att det märks.
När glädjen bara är ett påklistrat skal, då är det tid att göra sitt val.
Valet blir att vidare gå ,och hoppas att någon med mig kan förstå.
Igen hoppet om kärlek och lycka få, som i all evighet skall bestå.

Dagboken..

Börjar lyssna på musik från gamla tider, det får mig att tänka på livet. Vet inte varför jag lyssnar på detta tidvis.. 


Du var ensam på en färd någonstans
Du söker efter vad?
Leta länge utan finna svar
på jordens alla hav
Nu du reser mot en lyckans stad
I över, gud vet vad
Du har funnit allt som stals min vän, men är det ditt rätta jag?


"jag ställer frågor som alla vägrar svara på
jag får en karta, men inte vilken väg att gå
Min själ vill iväg här ifrån
En fånge länge nog, ska världen vara så?"


"Mitt gränsland,som alla ser.
Tittar upp mot skyn och tårar faller ner
Fylld av ärr o sår
Sträck ut din hand å lyft mig härifrån
Mitt gränsland, där alla ber, ensam
pulsen faller ner, Kom och bär min bår
Sträck ut din hand och lyft mig härifrån"


Tror att jag känner igen tecken, och känslan jag bär på. Tror även att jag börjar se ett mönster, vad det är som får mig att på en dag känna så som jag nu gör. Jag hoppas verkligen att kommer ändras ganska snart, på något sätt, kan inte direkt veta hur, men en förändring står på dörren, välkomnar öppet.

Modeblogg & Jönköping...

Satt och surfade runt lite just nu, sökte på "Halleluja Jönköping" och lyckdes komma in i en modeblogg. Ängnade ca 30 sekunder på den sidan och bestämde mig sen för att skriva om det här. Vem bryr sig om vad en 17 årig tjej har för kläder på sig idag? Hur kan man bli känd för att man lägger ut en bild på sig själv, men dagens klädval och skriver vad det är inköpt och ev kanske en motivering om hur trendigt det är och varför man är så inne när man har sånna kläder. Vad vet jag, men vem orkar ens läsa om något sånt, hur ointressant e de inte då. E väl bara o gå en sväng på stan så ser man vad folk har på sig, eller ännu bättre, gå in i en affär o se vad som finns där, då kan du ju tom prova så plagget passar dig och din kropp. Ville bara dela min tanke och åsikt. Läs vidare ni, själv läser jag statistik, se om man kan bli känd lr om inte annat mindre fattig av att kunna det i framtiden.

Anledningen varför jag sökte på "Halleluja Jönköping" va för att ännu en gång stötte jag på den låten, den beskriver verkligen staden som det är. På ett sätt är jag glad att jag inte e från Jönköping om än ganska nära. Men man får verkligen känslan av att allt är tråkigt här. "Halleluja Jönköping, fan va det regnar, Hv ligger sist och Evergreens pizzor smakar skit" och "Halleljua Jönköping, hösten är här, löven täcker rådhusparken och en stråle fel i fontänen". Kan någon beskriva det bättre? Får verkligen en känsla av att inte vilja stanna här. Finns ju ett val, lämna till Ht 09, otroligt lockande många dagar, hur ska man göra. Finns bara ett svar, det ger sig, det som e meningen kommer hända. Så är det alltid!

Trötthet.

Hösten/Vintern är här på riktigt, klarar inte ens av att gå upp ur sägen längre. Trött är jag, mest hela tiden faktikt. Men har iaf grundat med en bra frukost nu, och mjölk med lite kaffe. Ja du läste rätt, kaffe. Har börjat försöka lära mig att dricka det, bli lite vuxen. Men, pallar forfarande bara med kaffet hemma från vår kaffemaskin, inte lika beskt som allt annat kaffe :). Men jag kanske lär mig i framtiden.

Tittar ut och ser bli himmel och sol, gör mig lite mer positiv, tyvärr ska man in till skolan o plugga gamla statistiktentor, SKA inte ha omtenta i det ämnet. Får hitta ngt bra rum med nice utsikt över sjön eller nåt. "-Lyckatill", TACK!

Positiv krock..

Idag va jag sjukt nära att bli en del i en seriekrock, just för att folk inte fattar vad påfarter till motorvägen ska användas till. Jo, just det accelerera, hur jävla svårt kan det va då? Kom iaf och skulle av mot stan, avfart & påfart i ett. O då bromar bilen framför, mer o mer o TVÄRNIT, gick säkert i 10 km/h på motorväg. Idioter, stackarn bakom va bra nära min bil, men när skjuter tack o lov ingen hare!

Berättar sen detta för min morot. Och får en liknande berättelse tillbaka. Men, den handlar om en positiv krock.
"- Jag kom och skulle svänga vänster i en korsning så lägger mig i vänterfilen, ser att det är rött och det står en bil där framme. Bromsar lite sent och märker att det går nästan lika fort och utan att ens titta väjer tillbaka åt höger, för om jag hade fortsatt i vänsterfilen hade det blivit en POSITIV krock"

Tentan gick skit idag, hoppas mer på den på fredag, ska inte ge upp denna tentan, känner mig lite inspirerad.

Men, känner inte direkt någon glädje just nu, allt bara är och det händer liksom inte så himla mkt spännande just nu. Rastlösheten kommer krypande. Känns som det kommer va sjukt tråkiga kurser kommande period, gör ju inte att det känns bättre, kollade på schemat och lärde mig "case seminar" låter inte alls kul, vill inte!! Varför kan man inte bara ha ett individuellt program med bara massa roliga och intressanta kurser. Tänk vad bra det skulle gå då. 2 dagar sen tenta, sen 2 kvällar jobb, sen liv igen hoppas jag.


Plugg och jobb..

Ännu en gång samma tanke och känsla. Varför öppnade jag inte boken TIDIGARE, eller varför la jag inte tiden jag la på o läsa boken på att göra uppgifter istället. Fattar ju när jag väl gör det, men är lat, nej inte lat, (gör massa bra saker hela tiden, träning, pluggar, jobbar mm) men kanske inte just den tråkiga kursen jag borde. Satt iaf från 9 tills jobbet började i skolan. Men iaf, känner mig taggad inför tentan på fredag iaf, börjar få massa koll på den. Känns grymt bra. Borde gå som en dans.

Blev ingen lugn kväll på jobbet så hann inte plugga mer än sådär 20 minuter. Liten besvikelse faktiskt. Men kvällen gick iaf ganska fort.

Mycket annat snurrar runt i skallen, stress över det mesta. Frågan e bara "Vad har jag bråttom till?" Kan jag komma på det, nej! Så varför e jag då alltid stressad? Funkar ju inte ihop alls ju.

Beställde tid för klippning och färgförändring idag, en liten belöning efter allt plugg och jobb. Ska nämligen fira mina tentor med tentafest i form av att jobba helg på East. Alltid så lägligt eller inte, men vad gör man inte för lite extra pengar lagom till julklappar o sånt ska inhandlas.

This is my dream! Kan va det jag stressat över, vill så gärna ha...

I hyffsat snar framtid ska något liknande stå i mitt garage :)
Nu fick jag en extra kick att pluggat som ett svin till fredag så jag om lite mer än 2½ år kan ta examen o börja jobba o köra mc :)

Söndag.

Vaknade kl 8 i morse, kunde inte vara sant. Drack massa vatten och sov sen ett par timmar till :) Tillbringade hela em hos Fuckface ute i skogen. Hon lagade mat till mig, kokt ris och Chiliconcarne i burk, hehe.. Men va helt ok och gick ner det med. Kvällen blev en sväng till O´Learys, käkade plankstek, gott men saknade minsta gnutta av grönsaker.

Har funderat massa på gårdagen. Va lugn men ändå händelserik. Svår att beskriva och så mycket som stannar i mig. Sviker inte det förtroende jag fått. Men just nu tror jag på statistiken.

Mycket tankar och kännslor just nu, svårt att hantera. Mycket inre stress på kommande tentor och det som ligger bakom. Ingen är gladare än jag när kommande vecka äntligen kommer vara över.

Sexfest!

Ikväll va det sexfest på kåren, finns det ens marginal för att det skulle kunna vara tråkigt.. Tror inte så! Tänk dig själv.. 60-70 galna sexmästerister festat tillsammans. Kl 22.00 fick du leta noga för att på dansgolvet hitta någon med tröja på sig.
Det har verkligen sin charm, ingen bryr sig om något, inga direkta relger, alla har bara sjukt roligt. Vi är alla involverade och varje vecka är det någon som jobbar, sjukt kul att äntligen bara va allihopa.

Sjukt seg sen igår, va en toppenkväll som avslutades på Sliver, NU vet jag äntligen hur det ser ut där inne.

Sova nu! ja tack.. Godnatt!


Intermediate Microeconomics & HV71

Dagen började i skolan, mycket dålig föreläsning, skulle inte ens vilja kalla det för det. Hur bra är det när läraren har gett oss ett kompendium med gamla tentor och lösningar. Ungefär hälften av dessa lösningar är FEL. Bra jobbat. Sen har hon fått förfrågan om att göra 2 uppgifter på lektionen, just för att dom e fel i facit. MEN, då står hon där framme och gör fel igen, och bli rättad av en i klassen. Hej och välkommen till högskolan.!

Sen blev det microplugg, förstår iaf allt när man får det förklarat o gör lösningarna steg för steg. Fick en liten glimt av ljus och hopp inför den tentan.

Gav upp efter sådär några timmar, rastlösheten tog vi. Blev en sväng till gymmet och träna lite mage och ben. Hade även tid att läsa igenom Fundamentals inför Statistiktentan när jag gick på löpbandet. Mår såå bra av att va igång med träning igen, ännu en gång måste jag påpeka det.

Nu ikväll blev det en sväng till Kinnarpsarena och hejade lite på HV, eller ganska mycket. Blev iaf 2-1 på övertid, inte total katastrof. Höjdpunkten av skratt kom när en Timråspelade riktgit fult tacklade en Hvspelare, han blir utvisad och på väg till utvnsningsbåset skriker en man några platser bort "Ditt jävla missfoster till MÄNNISKA" det lät verkligen så spontant, många skratt i raden va det.

Nu är jag hemma, och funderar lite över livet. Skolan går ja, som förväntat. Klarar det jag ska men vet alltid att jag kan bättre om jag bara skulle lägg tid på det. Vet inte varför jag inte gör det, tycker ju att det e kul när jag väl sitter med det.
Insåg även att jag varit "alone" ett bra tag nu, igen vid min sida sen midsommar. Ganska ovanligt för att vara mig, hade hamnat i förhållanderytmen. Men det brast där nån stans och just nu känns allt bra. Eller jag mår väldigt bra, trots att det är höst och jag hatar vintern och allt det där. Jag Trivs, skulle va ännu bättre om jag flyttade me, men finns ett mål och kommer nå det. Sen är jag mer än värd o bo i stan jag med. Just nu är det träning, vänner, skola och jobb som hägrar. Drar ihop sig mot tentor nästa vecka, osocial men det e ju just nu bara.

Ska nog ta och somna till fundamentals idag me. Känns iaf som något går in.

Min dator..

Jag HATAR min dator.. Inbyggd webbkamera.. såå bra. OM den skulle FUNGERA ja!!! Åhhh.!
Någon som har ett tips på hur man får den att fungera kan gärna höra av sig. Får frispel snart! Kanske borde köpt Mac iaf.!

Raskens...

Ikväll har jag varit kulturell och varit på teater med mamma. Va riktigt kul på sina ställen. Som när en man hade missandlat sin fru, kommer hem och hon har hängt sig. När han sedan berättar det för sin vän säger han: "Jag hittana på vinden, hon hade hängt upp sig". Det e verkligen inte alls kul, men när dom sa det gick det inte att inte skratta. Och när en man höll på att koka av ilska säger frun "tygla dina sinnen". 
Så ingen kåren här inte. Tänkte att jag skulle klara lite tentor nästa vecka nämligen. Alkohol förstör koncentrationen allt för mycket just nu. Fick för övrigt 8/10 poäng på deltentan i matte. Mycket duktigt för allt det slit jag la ner på det *host*.

Har även tagit mig igenom kapitel 8 i statistiken, bara ett kvar nu. Går framåt verkligen. Hoppas på Johans kloka huvud nästa vecka. Att nån kan förklara det jag inte riktigt förstår mig på, dvs ganska mycket.

Dagens höjdpunkt blev ändå en sväng på gymmet, bröst & axlar fick känna att dom levde. Trivd bra med mitt minskade festande, förstör mer än vad det ger. Riktigt skönt att ha kommit igång med lite träning. Piggare, gladare, sover bättre. Tummen upp på det.

Några till statistikuppgifter, sen får det bli sömn innan föreläsning och lab imorgon.


Centrum och soft söndag.

Igår bar det av till gamla hlk på förfest, riktigt trevligt vet jag inte om jag vill kallade med jag och min vän "jag älskar dig" är hennes nya namn, vi hade iaf otroligt roligt åt ett litet fenomen som lyckats dyka upp. Blev iaf trevligt när vi anslöt oss till den tänkta förfesten.

Blev sedan Centrum, va otroligt mycket folk ev pga att "Maskinen" va där och spelade.. Känner för egen del inte att det spelar mig någon roll om dom sätter på skivan med sin låt på eller om den vanliga Mr Dj gör det. Täffade även mina alkoliserade Tenhults vänner. Ja ni vet ju själv hur det e. Man kan ju alltid ta ett hotellrum på andrasidan gatan om man inte orkar köa i garderoben :P


Idag sov jag ovanligt länge, till strax efter 12. Mamma gjorde grymt god köttgryta, lyx. Prommenerade en sväng här uppe på berget. Skönt o komma ut en sväng iaf. Rensade även lite svamp nu ikväll, aldrig fel o kunna plocka fram när man vill ha.

Har skrivit kommentarer till alla mina kort i mitt nya fotoalbum, blev så himla bra. Hittat massa kul kort jag måste framkalla med. Ska ta mer kort igen, det e så himla kul att ha. Nu får det blir lite plugg, statistik, microekonomi eller bildbehandlig, inget svårt val direkt.

Ett tekniskt geni..

Just nu känner jag mig riktigt smart. Lyckades på typ 3 min koppla in datorn till förstärkaren hemma. Kanske låter simpelt, det va det också, men känner mig iaf lite smart. Naturbegåvning från min faders gener..

Nyss va det nedsläpp i hockeyn som jag inte fick biljett till, besviken är jag! Får kolla texttv o hålla tummarna här hemma. Inte helt fel det heller. Ska sätta mig och skriva kommentarer i mitt nya fotoalbum nu. Kan bli en bra story :P

Fredag: Ullared + Utgång

Dagen började sjukt tidigt med avresa mot Ullared kl 07.00. Va ungefär sovande men vaken, bestämde mig iaf för att köra första biten, va kanske inte det smartaste, men ingen olycka hände så e ju lugnt nu.

Blev inte speciellt mycket handlat, mindre ångest. Köpte iaf det vi åkte dit för, ett par glasögon, riktigt nöjd även idag. Ser nästan riktigt smart ut nu.

Shoppingtripp till Ullared med familjen


Dagen fortsatte i bra anda. Blev lite förfest med en vän jag känt i *host* 15 år, konstaterade det igår och börjar nu känna mig nästan lite gammal, usch ja. Kvällen fortsatta på O´Learys, kom just nu på att jag borde gå in på nightlife o se om bilden som togs ligger uppe, ger lite mer ångest. Men va iaf en toppenkväll för jag tillbringade den med mina älskade vänner. Slutade med att jag satt och tittade på när en morot spelade gitarr, en alternativ form av efterfest. 
 

En kommentar till första klagomålet...

Har mer att göra i mitt liv än att sitta här och skriva, så e det. Men nu klagas det på att jag skrivit så lite så kan ju skiva ett inlägg till bara för det. Min kära vän har även ett uppdrag att göra, men istället för o göra det läser du min blogg o KLAGAR för att jag inte skrivit så mycket trots att du vet att det e första dagen. Gör det du ska nu, gör mig lite glad.

 

Djupdykning i Business Statistics chapter 4

Eftermiddagen tillbringade jag i skolan med min statistikbok. Var ungefär lika intressant som det låter, men insåg iaf att hoppet inte är helt ute. Kunde faktiskt tillslut lösa en uppgift själv, där frågan va "Om  priset på apelsinjuice idag är 145.5, standardavvikelsen är 25, hur stor är sannolikheten att priset är mindre än 100 i morgon" o det blev 3,44%
Frågan är nu bara hur mycket det hjälper mig i livet och vilken nytta jag kommer att ha av att nu kunna räkna ut detta?!



Dagens västerländska horoskop sa:"Du förebrår dig något, men i stället för att känna dåligt samvete, bör du försöka rätta till det hela"
Dagens österländska horoskop sa: "Du har allt du behöver - varför är du olycklig"

Ibland känns det som dom stämmer in ganska bra, kanske borde ta tag i vissa saker?!

Fikasnöre...

Finns massor att ta igen känner jag, inte skirvit av mig på länge nu. Tillbringade iaf en dag i veckan med en kompis på Wasas, kunde sällan bli trevligare. Men, rastlösheten kom ikapp så konstruerade en båt med mast och segel av resterna.

RSS 2.0