Förväntningar och spänning..

Snart bär det av till Thai, malaysia och sedan destination NZ. Det är med både spänning och förväntningar.
Ska bli så himla skönt med 5v semester i värmen i Thai och Malaysia. Ett delmål är att ta Dyk Cert. Sen massa shopping och lata dagar i solen :) Sen ska det bli sjukt nice att ha en vardag i ett land på andra sidan jorden. Att plugga där, förbättra min engelska, träffa massa nya människor och allmänt ha det toppen. 

Å andra sidan ska jag vara ifrån min familj, min bror som blir pappa inom någon vecka, min älskade mor som alltid finns där, min far som alltid fixar.. Mina mor och farföräldrar som jag inte med säkerhet kan vara garanterad att träffa igen. Och framförallt mannen jag nu delar mitt liv med. Jag kommer att sakna dessa människor något otroligt. Men att återse dom i sommar kommer att vara fantastiskt! Så just nu är det massa känslor som brottas med varandra. Men det är min chans att göra ngt jag länge önskat och jag skulle ångra ihjäl mig om jag inte gjorde det. Jag älskar er! Och det kommer gå fort tills vi ses igen!


Efter tenta/före tenta fest...

I onsdags efter jobbet blev det lite festande.. Älsk och Jens gjorde massa tapas och till det blev det alkohol. Va en lite väl lugn kväll nästan.. Men slutade ändå med att jag i stort sätt sov bort gårdagen. Idag blev det nya tag och det har pluggats som aldrig förr. Men nu vet jag inte vad jag ska plugga mer, känns som det inte går in ngt nytt..
Kan iaf insufficient, insolvent och illikvid. Dagen aha upplevelse kom där innan.
Är inte direkt jätte plugg inspirerande att sitta själv hemma en fredag kväll när famlijen snackar om att julpynta huset.. Vill också.. Men om 28 timmar är tentan över och mitt jullov har börjat. :)
Så dax att återgå till seminariefrågor i obeståndsrätt innan jag får sova, tenta och välförtjänt tentafesta!


Min största önskan JUST nu..

... är att få krypa tillbaka ner under täcket.. Vill inteinteinte jobba nu..


Åter hemma..

Nu har jag varit och fixat lite käk till ikväll, blir hans favvo paj och lite annat. Blev även en present, men sparar lite till julen, så det får bli ngt riktigt fint då. Hann även med att gå till baken och föra över lite pengar till NZ för att säkra mitt boende. Nu ska det bara skrivas under lite papper och skickas ner. Va lite problem med betalningen då bankens SWIFT code inte fungerade. Men men hon på banken skulle höra av sig om betalningen inte hade gått igenom. :)
Nu ligger jag halvdöd i soffan. Ska fixa ihop alla papper, dammsuga och göra paj innan mina päron kommer för att gratta honom.

Idag har jag ett födelsedagsbarn..

Älskling fyller år idag!! Stackan sitter på tenta just nu, men det ger mig lite tid att fixa saker. :) Dax för lite action!

Vulkanen av ilska fick sitt utbrott...

Att få i ansiktet "det är din tur att ställa upp"! När jag inte gjort annat än och ställt upp senaste veckorna på den människan. Det va fan vad gränsen gick asså!
Det är enda gången jag dragit från ett arbete på det sättet och skulle inte tveka att göra det igen om situationen skulle upprepas. Vissa saker gör jag inte, och orättvis behandling och den kommentaren tar jag bara inte.
Thats it!


Välkommen till min plugg-blogg..

Är typ så mitt liv ser ut just denna och nästa vecka.. Plugg plugg.. Men måste sätta tentorna som kommer nu, har ju ingen chans att göra omtentor nu utan tidigast i Augusti vilket inte känns så lockande. 

Men iaf, i morgon kommer jag att ha gjort en tenta och då e det bara en kvar. Jobbar på Hv imorgon, kan bli trevligt med ett litet avbrott från böckerna.. Nä, plugga vidare om monopol, karteller och om economies of scope.


Uppe med tuppen..

Man kunde ju önska att man va lite mer morgon pigg, men det går verkligen inte nu när det är mörkt på morgonen. Usch, jag gillar inte hösten och vinterns mörker. Det kan väl iaf komma lite snö så det blir liiite ljust.

Nu blir det iaf ännu en dag med näsan ner i böckerna, va sjukt duktig igår. Tog mig igenom 47 av 51 Extra Problems. Det är bra gjort tycker jag :)

Nu blir det göra klart som sista och sen Repetera, repetera och lära mig hur man räknar ut Monompoly profits, reaction functions, social loss etc.

Ny dag..

Idag är det tentaplugg som gäller. Har kommit igenom en hel del av alla inläsningsfrågor vi har fått. Måste måste måste lyckas med tentan. Men 20p måste det går att samla ihop om man har halvkoll på det mesta.. Jaja, nu får det bli mat och sen mer PLUGG! Jag är duktig idag, :) 


En månad kvar nu..

Om exakt en månad sitter jag på ett flyg på väg till Turkiet för att sen byta o dra vidare till Bangkok. 5 veckor ska tillbringas i Thailand/Malaysia innan det bär vidare mot "slutmålet" Auckland där jag ska plugga en termin.
Det är blandade känslor men jag ser verkligen fram emot det. Hoppas att det blir något besök så man inte behöver längta ihjäl sig.
Men innan jag åker så är det 2 tentor. Klarade mitt assignment så behöver bara 20 poäng av 60 på ena tentan. Det är typ 34%, kravet är normalt sett 60 så borde kunna gå vägen om jag inte sover bort resten av veckan.
Problemet är endast att jag HATAR nationalekonomi, usch! Tacka vet jag redovisning etc.

Nu blir det till att fixa håret lite, på med lite smink och dra mig mot jobbet. Är hockey ikväll, HV mot *trummmmvirvelll* idag vet jag vilka dom möte innan jag är där, det är Modo. nu är det bara hoppas att dom kan vinna också.

Nedräkning..

I morgon är det en månad tills jag åker. Längtar med både spänning och nervositet. En annan sak som händer i morgon är att pappa fyller år.
Men nu är det ju idag, och då har jag 2 seminarium så schemat samt en presentation. Ucsh, hatar presentationer.
30 grupper som gjort samma uppgift ska presentera vad dom kommit fram till. Hur kan det överhuvudtaget ge något, mkt bra fråga. Borde tagga till lite nu och komma igång med dagen. Har än så länge bara ätit frukost och skrivit ut vad jag ska säga på presentationen. Kanske lite nya kläder och makeup kan få mig i bättre stämning. 


Magnus Betnér

Igår va jag och älskligen på Magnus Betnér, det va så himla kul. Älskar han sarkasm och kritik mot samhälle och religion. Att han sen lyckas rädda alla sina "fel" åsikter och få alla att hålla med honom är psykologiskt starkt.

När det va slut blev det en sväng till Twin där vi käkade lite, lr ja Calle tog en Mums Mums (pasta med vildsvin och grönsaker) jag tog en bit chokladkaka med glass och jordgubbssylt. Mummms. blev sen några mojito´s med likör 43. Också det mkt trevligt.. På hemvägen blev det ett par öl på pipes. En helt undebar kväll.

Nu blir det snart lite matlagning och sen myyys!

Accommodation..

Nu har jag fått plats på skolan, visum, Csn och boende. Har även bokat om biljetten ner.
Känns som det mesta börjat ordna upp sig :) är en månad och en vecka kvar tills jag åker till Thailand.
Kan inte bli annat än bra. Sol och värme, gus vad jag längtar till det.
Så snart e det bara o packa väskan och dra.. Bara en presentation, 2 tentor och 10 jobbdagar kvar. :)

RSS 2.0