Lycka..

Jag är just nu väldigt lycklig, hoppas det kan fortsätta att vara så länge :)

Mitt eget bästa..

Jag är inte bra för mitt eget bästa, det måste var så det är helt enkelt.

Piss mail..

Finns det nån som vet ett smidigt sätt att skicka ut 140 mail? Har själv inte hittat ngt som inte tar mindre än 1½ timma!
PISS! Men nu ligger iaf alla grupper en och en och jag hoppas att man bara kan kryssa i alla nästa gång o sen klicka på send!

Nu måste jag verkligen sova, hur nu det ska gå... Ska gå upp om 6 timmar, bli jobb 7½ timme sen 1½ seminarium i Marknadsrätt, typ marknadsföringslag och konkurrenslag.

Eurofins Steins..

Denna veckan går jag utbildning på ett lab, ska jobba lite extra med att analysera mjölk.

Idag är jag däremot ledig pga att dom skulle byta ett instrument och inte hade tid med mig.

Har gjort lite av varje idag, börjat strukturera upp sig ang insparken mer och mer nu. Ett par dagar kvar att fixa sen kan jag lägga det åt sidan ett tag och satsa på skolan lite mer.

Försöker läsa ethics nu, men det går trögt, ska läsa hela boken, det bara är så.

Loveli Halmstad

Är nu i Halmstad, helt underbar dag har det varit. Sighseing och mysigt fik med nice utsikt. Toppenbra fest med trevligt folk. Dax o sova nu, natti

Board meeting..

Nu är mötet slut sen en stund tilbaka, var tvungen o skiva ut ett par case på skolan innan hemfärd.
Tiden räcker inte till, när ska jag ha tid över? Det händer verkligen aldrig längre. Tänk att bara ha ett jobb, gå dit, jobba o sen ha fritid.. Nu jobbar jag på min fritid, är styrelsemedlem och ordförande för en kommité, pluggar ekonomi på heltid och ja, försöker träna och ha ett liv där emellan. Tyvärr blir jag mest bara stressad när jag tar det lugnt, ingen direkt bra ekvation. Menmen, 5 veckors rundresa i Asien på väg mot Nya Zeeland, kan man längta mer än så! Kämpa på nu.!

Advanced Financial Accounting

Jag klarade min första C kurs med ett C i betyg, är verkligen jätteglad över det :)
Ville aldrig mer se dom talbellerna så det e verkligen sjukt skönt, ska fira detta med ja, lite plugg ikväll :)

Traditionsenlig dag på emlia..

Idag har jag varit en sväng uppe på bilmässan, fråga mig däremot inte varför. Det är verkligen sjukt mycket samma varje år. Samma saker att köpa, återkommande bilar och ja, samma folk. Träffade på några kända anskiten, dels shra folk. Hade det jättetrevligt men ja, det va inte så värst mycket att titta på.

Denna veckan blir kort, fredag blir det Arosfortet samt middag, sen viskas det om en tripp iväg från jkpg över resterande del av helgen :)

Långfredagen..

Denna dagen har verkligen känts lång. Vaknade iof ganska tidigt beroende på att jag somnade i soffan tidigt igår.
Har iaf under dagen suttit ute i solen och pluggat, läst ingen lite, vill inte komma efter så som det brukar bli, vill satsa lite mer nu, tyvärr räcker inte tiden alltid till. Ska jobba heltid vecka 17, ska gå brevid på labbet, nice nice..

Sen har jag städat massor, och slängt lite gamla väskor, ska gå igenom garderoben lite mer noga nån dag, finns nog en hel den jag kan slänga.

Jo har även fått ett nytt duntäcke, känns jätte mysigt :)

Ikväll ska jag kurera min hals så att jag kan jobba i morgon :) 10 timmars pass, lite drygt är det.

Nu ska jag läsa lite till, sen kolla om det kanske går nån bra film ikväll, annars kolla i bror mins hylla.. :)

Veckan som varit..

Jobbade förra helgen, och kommer även jobba under påsken.
Har varit i skolan en del under veckan, samt tränat i stan för första gången.
Vad har jag mer gjort, jo va på Gladiatorspel på kåren igår, trevligt värre.
Vad jag gjort förutom det, ja det vet du.. heheh

Jobb, Ishockey mm.

Igår så träffade jag Sara på fm, gled runt i bilen, men solbrillorna på, rutorna nere o värsta hög musik, nostalgi på riktigt hög nivå! Jobbade på East på kvällen, va fullbokat i baren då vi visar slutspelshockeyn, mycket trevligt va det. Jobbade över totalt 1½ timme igår, så va lite trött när jag slutade, men snäll som jag är körde jag min gamla chef till bankeryd sådär kl 1 i natt :) Ska jobba idag också, 14-22 utan rast, men jobbar med Sabbi så kan nog bli en trevlig dag ändå. dax o fixa smink o hår, fick som första kommentar av bror min i morse "Har du vaknar från dom döda eller", borde kanske inte gå och jobba med den looken...?

Akademien went Pride..

Igår va de Pridesittning på Akademien, så sjukt kul va det. Alla spexen klickade sjukt bra och publiken va riktigt skärpt just under spexen. :) Blev lite festande med, gick sådär när jag liksom glömt o äta, men jajaja, sånt som händer.
Haft en supertrevlig bakisdag idag, frukost o middag serverad typ, precis när man behövde det. Va i skolan på ett möte med, det flöt på riktigt bra. Ska försöka käka lite nu, o sen i morgon blir det in till stan o köpa kursboken till business ethics kursen, o kanske läsa lite i den om jag hinner. Helgen kommer spenderas på East End, jobb jobb.

RSS 2.0