Senaste veckorna..

Just nu räcker tiden verklingen inte till, dagarna borde har minst 40 timmar och varav max 4 skulle gå till att sova.
Så är ju tyvärr inte fallet så tight med tid är det.

Förra helgen blev det en tripp till Gällstad och lager 157, shoppade underkläder, strumpot och leggins, fanns inte alls mkt i min smak. Hittade iof i en butik brevid ett par as coola pumps, dom är i regnbågens alla färger och så är det dödskallar framme vid tårna. , like a lot.

Söndagen bra det av till gbg och interfood mässan. Bodde på scandic crown med ett riktigt trevligt gäng. Blev en sväng på mässan, blev både mat och alkohol där. Tillbaka till hotellet, följt av 3 timmar i relaxen tillsammans med rosé vin och trevligt folk. Förfest uppe hos Kroon och sen blev det utgång på stan. Vi var tyvärr väl sena så vi missade Backyard Babies:( Men det va bra trevligt ändå :)

Fyllde år i tisdags, började med frukost på sängen, en sväng till skolan och sen blev det en lugn dag med familjen. Behövs det med ibland. Fick en parfym, den luktar såååå gott, tack!

Va ju långhelg nu i helgen, passade på att jobba halvt ihjäl mig, blev en sådär 9 timmars övertid på 4 dagar. Och då va min första arbetsdag där i torsdags. :)

Idag har jag tagit en dag lite off, hade tänkt att plugga massor med har istället vart på stan och shoppat, pluggat lite och även sovit sjukt skönt på soffan.

Nu blir det lite plugg till, sen funderar jag på en prommenad, e jättefint väder idag, känns som riktig sommarvärme.
Dusch och sedan söööömn igen.

Huvudfadderutbildning

Ska till Vidablick i morgon på huvudfadderutbildning, lr ja, ska med alla från "min" skola..
Jobbade på Akademien igår, va en ganska bra kväll ur jobbsynpunkt, va dock lite seg efter att ha jobbat lunchen på east först.
Idag sov jag till halv 12, nåt form av rekord senaste månaderna. Va sen på seminarie i skolan o sen tentapluggat resten av kvällen.

Midterm exam

Jag tror jag vill kräkas, usch o fy vad jag hatar uppgifter och sånt skit. Och hur är det möjligt att kalla 30% av kursen för valfri, korkad eller. Gör man inte medterm får man missa totalt 10p på det resterande, lycka till då liksom!

RSS 2.0